dilluns, 8 de març del 2010

El meu PODCAST!



En aquet podcast podreu veure un recull de fotografies i un petit fragment d'un assaig del meu grup de Funky i contemporani!
Es pot veure uns entre els mols llocs que hem anat a ballar, com podeu veure em ballat en llocs molt variats, desde una discoteca fins a una biblioteca en el dia Internacional de la Dansa.
En les primeres imatges i figuren unes fotogràfies de tot el grup en forma artística a continuació podeu veure un fragment molt petit de l'assaig, dic petit perquè els assaijos duren normalment 60 min.
Després de poder veure el video un títols ens marca el començament de les fotografies referents a l'espectacle en el qual vam participar, era la desfilada de 4t d'ESO de l'IES Caparrella de Lleida.
I per acabar i informar-vos dels altres llocs en els que solem ballar e ficat algunes fotografies de l'espectacle realitzat a la biblioteca pública de Lleida, com e dit abans en el dia Internacional de la Dansa.
Si visiteu aquesta pàgina web us podeu assaventar de moltes noticies i esdeveniments que es durán a terme durant aquest any.

3 comentaris:

  1. Hola Ariadna, el teu podcast està molt bé, i el blog genial, segueix així felicitats.

    ResponElimina
  2. olee ari, estas fen un blog precios continua aixi :)

    ResponElimina