dimecres, 10 de març del 2010

Que hi ha a Internet sobre la Dansa?

Durant aquest trimestre he estat navegants per Internet i e pogut comprovar que podem trobar moltíssima informació sobre la Dansa.
Podem trobar des de webs que ens expliquen que és la dansa i quins tipus d'estils hi ha fins a les pàgines webs de escoles que per promocionar-se més ens informen de el tipus de activitats que es realitzen en aquesta, a els concursos que han participat i els premis  que han guanyat i també molta més informació que la gent pot trobar interessant.
Ara explicaré una mica el que és la dansa ja que el que volia aconseguir fen aquest blog, és que la gent que el visites comencés a sentir interes per aquest esport i el coneixes una mica més a fons.
La dansa és un art consistent en expressar-se mitjançant moviments del cos al ritme de la música.
La dansa és una forma d'expressió, però també pot tenir un fort component social o religiós. Totes les societats humanes han desenvolupat alguns tipus de dansa característica. Per exemple, en el folklore dels Països Catalans, hi ha danses com la sardana de Catalunya o el bolero, el copeo, la mateixa de Mallorca, la jota arreu l'estat espanyol.
La Dansa es un mot molt ampli ja que dins d'aquest gran grup podem trobar una gran varietat d'estils.
El principal és la DANSA CLÀSSICA, la principal escola de dansa clàssica del món és La Royal Academy of Dance de Londres. Altre estil mol destacat és la DANSA CONTEMPORÀNIA.
Ja fa uns anys que els estils que destaquen molt són els estils urbans, com el HIP-HOP.
També podem trobar el FUNKY un estil que és porta mol en els nostres temps i que crec que s'anirà desenvolupant amb el  temps.
Algunes de les webs d'escoles que he trobat mol interessants són les següents:
Espero que aquest article us ajudi a acabar d'aclarir els dubtes que teníeu sobre la DANSA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada